tag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.comments2023-12-29T15:16:00.884+01:00Kjerstis kjøkken-eskapaderKjerstihttp://www.blogger.com/profile/00464955210351322066noreply@blogger.comBlogger191125tag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-14844272757365170532023-12-29T15:16:00.884+01:002023-12-29T15:16:00.884+01:00Dette ER faktisk verdens beste sjokoladekake! Utro...Dette ER faktisk verdens beste sjokoladekake! Utrolig god og saftig, og glasuren er himmelsk! T-Lutthttps://www.blogger.com/profile/15614197907544861155noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-86021882133220062023-06-03T09:23:39.687+02:002023-06-03T09:23:39.687+02:00Har laget denne til barnebursdager siden 2012, tak...Har laget denne til barnebursdager siden 2012, takk for oppskriften :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-3970904356687914862023-03-15T21:29:14.030+01:002023-03-15T21:29:14.030+01:00StorStorAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-23987544762282799252023-02-10T13:00:47.648+01:002023-02-10T13:00:47.648+01:00Bruker man stor eller liten langpanne til denne?Bruker man stor eller liten langpanne til denne?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-18389202066311708402022-06-10T23:40:27.425+02:002022-06-10T23:40:27.425+02:00Beste sjokoladekake evner😊 lagd den i flere år, d...Beste sjokoladekake evner😊 lagd den i flere år, det er en saftig og god sjokoladekake. «Alle» elsker den. PS: oppskriften er litt for stor til min ovn, så det blir alltid en liten form til resten av oppskriften. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-29993312985470172172020-05-28T07:27:15.610+02:002020-05-28T07:27:15.610+02:00Denne har jeg brukt hvert år siden 2013 :)
Denne har jeg brukt hvert år siden 2013 :)<br />Gabyhttps://www.blogger.com/profile/09049148690072074239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-50150432005729128282019-11-04T08:01:02.293+01:002019-11-04T08:01:02.293+01:00Et lite tips: Kaka blir mye bedre om man blander s...Et lite tips: Kaka blir mye bedre om man blander sukker og egg til eggedoisk først, før man har i kakaoblanding og rømme. Og mengden av glasuren kan fint halveres. <br /><br />De gangene jeg har bakt denne kaka ( veldig ofte!), har jeg redusert sukkermengde til 6-7dl, og stekes i ca 50 min midt i ovnen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-38182828212117467632019-04-10T10:40:09.016+02:002019-04-10T10:40:09.016+02:00hei. skal den stekes midt i ovnen eller på nederst...hei. skal den stekes midt i ovnen eller på nederste rille? ang glasuren, skal sjokoladen og smøret avkjle seg litt før man pisker inn egget slik det ikke koagulerer? denne er supergod. aghatlehol@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/00901265935833792522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-43274561913474733642018-10-10T18:42:56.900+02:002018-10-10T18:42:56.900+02:00det så godt ut :Ddet så godt ut :DEmiliehttp://lanfraprivatpersoner.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-70537925678338656892018-08-11T11:36:19.889+02:002018-08-11T11:36:19.889+02:00Dette er en fantastisk kake... like saftig etter å...Dette er en fantastisk kake... like saftig etter å ha vært i fryserenAilinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-43670897374677842122018-03-19T12:51:42.717+01:002018-03-19T12:51:42.717+01:00Ja- bare å helle oppi alt sammen!Ja- bare å helle oppi alt sammen!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/00464955210351322066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-70404047660130145442018-03-17T19:44:35.436+01:002018-03-17T19:44:35.436+01:00Skal aprikosene tilsettes sammen med tomatene? Og ...Skal aprikosene tilsettes sammen med tomatene? Og skal kyllingkraften i sammen med kikertene?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02781244760015009017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-52478396019372084842016-01-22T00:06:22.082+01:002016-01-22T00:06:22.082+01:00Beste sjokoladekaka!
Jeg har faktisk laga den i fl...Beste sjokoladekaka!<br />Jeg har faktisk laga den i flere år nå.. like populær hver gang :D<br />Har laga sjørøver skip, tall og dinosaurer av den :D<br /> Varierer med glassurer, men bruke ofte denne glasuren når jeg lager den som skuffekake;D <br />T U S E N T A K K !<br /><br />Rebekkahttps://www.blogger.com/profile/02953591270167126091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-12372364255619589952015-08-20T13:53:48.719+02:002015-08-20T13:53:48.719+02:00Hei. Har du prøvd å fryse kaka? Jeg skal nemlig ha...Hei. Har du prøvd å fryse kaka? Jeg skal nemlig ha dåp og rekker ikke stå med alt rett i forkant 😉Mary Alicehttps://www.blogger.com/profile/16189855245614133379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-37292203273595793262015-06-18T15:40:43.674+02:002015-06-18T15:40:43.674+02:00Ja, hele egget skal i glasuren, som det står i opp...Ja, hele egget skal i glasuren, som det står i oppskriften.Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/00464955210351322066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-43322461821960412312015-06-18T14:41:59.242+02:002015-06-18T14:41:59.242+02:00Hei.
Skal hele egget i glasuren eller bare eggepl...Hei. <br />Skal hele egget i glasuren eller bare eggeplomma? <br /><br />ElisabethAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-68823302489069439692015-06-17T13:30:53.117+02:002015-06-17T13:30:53.117+02:00Fantastisk god kake Kjersti, har bakt den flere ga...Fantastisk god kake Kjersti, har bakt den flere ganger nå. Fått masse skryt for den, passer til bursdager dåp o.l. Tusen takk for oppskriften :D Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04009807538871817971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-76683928868307605932014-11-08T18:41:39.035+01:002014-11-08T18:41:39.035+01:00Den er helt suveren! Smaker like godt hver gang og...Den er helt suveren! Smaker like godt hver gang og eneste kaka vi lager hjemme. Tusen takk for en super oppskrift :))<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-6375523355236327132014-07-27T08:34:11.500+02:002014-07-27T08:34:11.500+02:00Jeg bruker surdeig til "alt". Brød, boll...Jeg bruker surdeig til "alt". Brød, boller, vafler,kanelsnurrer, rundstykker, loff.<br /><br />Vafler lager jeg om jeg har fått for mye surdeig, bruker ca 5 dl til ei røre.<br /><br />Bruker aldri fettstoff i deigen lengre, det er akkurat som om surdeigen "smøres" av seg selv og blir saftig. <br /><br /> Har en rugmelsstarter jeg fikk for ca 6-7 måneder siden. Bruker den selv om jeg skal bake feks hveteboller. Har lest at man kan ha en fin og en grov starter men synes ikke den lille mengden grovmel har noe å si.<br /><br /> Når jeg baker med surdeig tar jo selve heveprosessen lang tid men tia med "aktiv baking" går ned. Når jeg baker brød rører jeg bare sammen ingrediensene med ei sleiv, ingen elting eller store maskiner. Planlegger sånn at jeg enten rører sammen deigen på kvelden, lar den stå over natta og steker det på morgenen, eller lager deigen på morgenen og steker det på kvelden. Både jeg og samboeren min er aldri syke, og føler magen fungerer mye bedre enn før. Spiser vi f.eks en bolle fra butikken har vi luft i magen i ett døgn etterpå. Monanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-88919145115203695402014-07-04T15:45:58.626+02:002014-07-04T15:45:58.626+02:00Nå er kaken klar ! Vann i munnen! :-D Flotte oppsk...Nå er kaken klar ! Vann i munnen! :-D Flotte oppskrifter du har! :-D God helg <3<br />Hilde næss auensennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-19086169976033105672014-03-17T19:40:51.522+01:002014-03-17T19:40:51.522+01:00Tusen takk for kjempegod oppskrift!Tusen takk for kjempegod oppskrift!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02376234675052796282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-11700900575021482772013-12-19T10:01:43.044+01:002013-12-19T10:01:43.044+01:00Om jeg var i tvil om hvilken kake jeg skulle bake ...Om jeg var i tvil om hvilken kake jeg skulle bake så er jeg i hvert fall ikke det etter å ha lest kommentarene her inne... Men jeg har bare et lite spørsmål, hvor "solid" er denne? Jeg vil ha en langpannekake jeg kan pynte med litt forskjellige figurer (bl.a en flosshatt laget av en minisjokoladekake og mye marsipan) og da er jeg redd det kan synke litt sammen. Og glasuren, stivner den nok til å holde små marsipanfigurer, eller tror du de vil synke ned i glasuren? :)Petranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-43517213372409298432013-11-09T16:54:26.010+01:002013-11-09T16:54:26.010+01:00Jeg prøvde oppskrifta - kjempegod kake:)Jeg prøvde oppskrifta - kjempegod kake:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-37739573271977177452013-10-27T23:44:53.162+01:002013-10-27T23:44:53.162+01:00Da har jeg prøvd ut oppskriften og bakt surdeigsbr...Da har jeg prøvd ut oppskriften og bakt surdeigsbrød for første gang i mitt liv, og det ble faktisk veldig gode, saftige og fine brød! Jeg brukte økologisk svedjerug (til startkultur) og da jeg skulle bake ut brødene benyttet jeg også hvetemel (bio-dynamisk, fra Saltå kvärn). Brødene hevet fint, og fikk veldig god smak! <br /><br />Ellers kan jeg også anbefale å plassere deigen i et Norgesglass på varme gulvfliser, pluss å dekke den til med et håndkle så den står mørkt. Det fikk ekstra fart på surdeigsprosessen. Snurenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1820749613263512545.post-73852883159539086442013-10-22T13:11:11.748+02:002013-10-22T13:11:11.748+02:00Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/00464955210351322066noreply@blogger.com