På kjøkkenet flykter jeg inn i min egen verden av gode råvarer, deilige smaker, spennende ingredienser og (dessverre) en gedigen oppvask til slutt...Du er hjertelig velkommen til å bli med!
Søk i denne bloggen
lørdag 21. august 2010
Pasta med røkelaks og spinat
Pasta er egentlig ikke på min topp 5 liste for å si det sånn, men innimellom smaker det godt. Noen ganger er det veldig greit med et kjapt og lettvint måltid- men det trenger jo ikke gå utover smaken av den grunn! Denne pastaretten pleier jeg å lage av og til. Den er kjemperask, har få ingredienser og gode, delikate smaker. Sunnhetsalibiet er all spinaten- massevis av jern og antioksidanter. Her er oppskrift på:
Rask pasta med røkelaks og spinat.
Til 2 personer trenger du:
1 pk fersk pasta til 2, feks fullkorns tagliatelle
200 gr røkelaks
1 pk frisk spinat
1 purre
1 boks kremfløte
5-6 cherrytomater
salt og pepper
Litt sitronsaft
Slik gjør du:
Kok pasta som angitt på pakken. Mens pastaen koker lager du sausen.
Skyll spinaten godt og hakk den ganske fint. Skjær purren i skiver. Fres dette i smør i en steikepanne. Salt og pepre godt. Skjær laksen i strimler og tomatene i fire. Hell fløten over spinaten og la det koke en stund til fløten tykner noe. Ha i laksen og tomatene og la alt bli gjennomvarmt. Press litt sitronsaft over. Smak om det trengs mer pepper. Det var det hele! Stort raskere går det nesten ikke å fikse en middag trur jeg.. Perfekt på travle dager!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar