På kjøkkenet flykter jeg inn i min egen verden av gode råvarer, deilige smaker, spennende ingredienser og (dessverre) en gedigen oppvask til slutt...Du er hjertelig velkommen til å bli med!
Søk i denne bloggen
torsdag 11. november 2010
Feriepause
Dette blir bare et lite innlegg for å fortelle at jeg reiser på FERIE til Thailand i to uker og at det blir en liten bloggpause...
Tok med disse bildene for å vise hva mitt fokus blir de neste to ukene: God mat, sol, sjø og TOTAL avslapning.Dette er Risoerhummer-selvfolgelig, av beste sort!! De ble tilberedt på enkleste og beste vis: trukket i saltvann i 25 minutter. Servert med litt for mye champagne- som egentlig er akkurat passe. Loff, hvitløksmajones, sitron og mer champagne....
Satser på å videreføre trenden i Thailand, og ellers spise og bli inspirert av masse spennende smaker, retter og råvarer. Vi blogges- ha en deilig november videre, alle sammen!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar