Søk i denne bloggen

søndag 22. august 2010

Premiere i dag: GIWEAWAY!!
O.K. Jeg innrømmer det. Jeg har blitt skikkelig hekta på denne blogginga! Det er jo så morsomt og lett. Og FARLIG vanedannende. Akkurat nå kunne jeg gjerne tenke meg å ha permisjon fra jobb og stå ved kjøkkenbenken dagen lang og lage mat, ta bilder av den og blogge om det :-) (har ingen planer om å slutte i den fine jobben min altså.) Men jeg merker jo altså at jeg gjerne skulle hatt noen flere lesere og følgere her da... Har plutselig oppdaget et formidlingsbehov jeg ikke visste jeg hadde. Men jeg vil jo gjerne prate til en full sal- hvis dere skjønner? (Eller i hvertfall halvfull..) Og etter litt research, googling og intensiv blogglesing har jeg skjønt at tingen å gjøre er å holde en GIWEAWAY som det heter på bloggspråket. Eller som de ville sagt på bedehuset hjemme på sørlandet; tombola!

Jeg har en svakhet for kokebøker og kjenner flere matvrak og hobbykokker som har det samme. Får liksom aldri nok. Kan ligge og lese på senga og drømme meg helt bort. Så derfor har jeg altså et eksemplar av "Stiansen til hverdags -og litt til fest" å gi bort! Du kan vinne! Helt gratis!


Det du skal gjøre for å være med i trekningen av den inspirerende og fine boka er enkelt. Reglene er som følger:


1) Du er med i trekningen med 1 stk lodd ved å legge igjen en kommentar. Kommentaren må inneholde din mening om bloggen: hva savner du, har du testet noen oppskrifter- hvordan funka de? Tips og ideer til hva jeg skal blogge om eller hvordan jeg kan gjøre bloggen mer interessant eller bedre.

2) Du er inne med 2 stk lodd hvis du blir fast følger via google kontaktnettverk eller abonnerer på RSS feeden til din epost. (linker til begge finnes på siden her)

3) Hele 3 stk lodd til deg hvis du legger meg til i din bloggliste (eller hvis du ikke har blogg- legger ut en lenke til denne posten på din facebook og/eller twitter profil).

Send meg en epost på: kjoekkeneskapisme@gmail.com med navn og adresse, samt hvor mange lodd du er inne med, så jeg vet hvor jeg skal sende premien.
Trekning om en uke, så følg med!

17 kommentarer:

 1. Herlig! Jeg er med :)

  2 lodd.... håper ett er vinner loddet;)

  God onsdag

  SvarSlett
 2. Det kan jo se sånn ut Kathrine, det strømmer jo ikke akkurat inn med kommentarer her. Flott at du er med, jeg krysser fingrene uansett! Kokeboka er altså riktig lekker! :-)

  SvarSlett
 3. jeg linket bloggen din til facebooken min:) håper du får mange besøk.

  SvarSlett
 4. Nå satser jeg virkelig på masse hell og lykke! Med mine matkunnskaper trenger jeg virkelig den kokeboka...:) Uansett: må si at det er veldig gøy å følge med på bloggen din, Kjersti. Synes jeg lærer masse av det!

  SvarSlett
 5. Se her ja, nå begynner saker og ting og skje. Moro! Krysser fingrene Lisbeth. Veldig greit for meg da i tilfelle- slipper porto og alt. Haha! Takk for hyggelig tilbakemelding :-D

  SvarSlett
 6. Juhu:0) Blir med på trekningen jeg også. sett meg opp på 450 lodd:0) Super blogg. Har prøvd paien din:0)

  SvarSlett
 7. KOKEBOK!!!!
  Det hadde vært fantastisk om det hadde vært mulig å få alle oppskriftene på papir i en lite perm. Det er jo ikke alle som er like nettfanatikere og da hadde det vært greit å ha det i en liten perm med tykke ark, plastlommer rundt og ltt farger-da blir det ikke noe problem å være på kjøkkenet!!!

  SvarSlett
 8. Jeg har fått den ære å smake på marmeladen og den var fantastisk!
  Jeg lagde en oppskrift på cookie i går som ble alt annet enn vellykket!! De ble mye og seige. Jeg brukte flytende melange og lurte på om det har noe å si for deigen. Ser på flasken i dag at det står at den er egnet for steking og baking, men ikke småkaker, hva tror du?

  SvarSlett
 9. Elin: Det går jo ann å printe ut oppskrifter og sette inn i plastlommer. Skulle gjerne ordnet det, men har ikke fargeskriver...Men det som jeg liker med bloggen, er jo det at den liksom lever litt..Plutselig så er det noen morsomme og nyttige kommentarer, eller så er det bare noen tastetrykk så er hele designet forandret..
  Randi: hvis du verver 450 følgere så får du 450 lodd, det er ok! hehehe, håper paien smakte :-)

  SvarSlett
 10. Elin: Flytende melange var nok ikke det beste i Cookie deigen, der har du nok svaret. Så fint at du likte marmeladen. Du er selvsagt med i trekningen. :-))

  SvarSlett
 11. Jeg leser ofte i bloggen din og den er kjempefin! Jeg ønsker flere tapas oppskrifter, for jeg skal snart lage tapas og du veit jo at du er min gud og min mentor når det gjelder matlaging....så lenge du ikke nevner vitløk da ;o)

  SvarSlett
 12. Hei Kjersti!
  Jeg har blitt veldig inspirert av bloggen din. Har laget ostekaka som ble en suksess både hjemme og på jobb. Lagde likesågodt to stk da jeg først var igang. Fiskesuppa var også veldig god. I tillegg kom jeg inn på en annen blogg (Trines) via din side der jeg ble inspirert til å lage en utrolig god bringebærkake som het opp-ned-kake. Den bør du prøve, Kjersti.
  Forøvrig kunne jeg godt tenke meg å få oppskriften på den sjokoladekaka du pleide å lage på jobben. Kan du legge den ut her?
  Hilsen Camilla S

  SvarSlett
 13. Camilla: to sjeler og en tanke! Har bakt kaken på jobb i kveld- den kommer før helga! Så moro at du følger med! Trines blogg er jo bare superfin- noe å strekke seg mot.. Blei veldig inspirert av den :-)

  SvarSlett
 14. En måste ju säga att det är spännande läsning. Jag ställer starkt upp med en lott i denna dragning :)

  SvarSlett
 15. Har nettopp laget din oppskrift på Thaigryte med scampi i rød curry. Ble knallgod!!

  Kan du skrive om hvordan man kam lage ferske vårruller? Også om hvordan få til en GOD peanøttsaus?

  Tusen takk for fin blogg ellers.

  SvarSlett
 16. Takk for det Anne Lise. Vårruller skal jeg absolutt ta med, det er jo knallgodt og morsomt å lage. Når du sier ferske vårruller mener du da stekte eller sånne myke i rispapir. Skal ta med begge deler altså..

  SvarSlett
 17. Hei
  Alltid gøy å finne oppskrifter på nettet.
  Her er det flere som må prøves.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails